ERP Pályázat

A kedvezményezett neve: Kynetic Energy Kft.

A Projekt Címe: A Kynetic Energy Kft komplex informatikai fejlesztése

 

Szerződött Támogatás összege: 16.860.000 Ft

 

Támogatás mértéke : 40 %

 

Projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés célja cégünk felszereltségének, technikai hátterének és üzleti folyamatainak modernizálása, ezáltal a piaci pozíció erősítése, versenyképességünk növelése.

 

A bevezetésre kerülő felhőalapú és helyben telepített informatikai megoldások száma: 12

 

A Kynetic Energy Kft. az alábbi megoldásokat kívánja megvalósítani a projekt keretén belül:

 

Felhőalapú szolgáltatások bevezetése: Szolgáltatásmenedzsment. A helyben telepített szolgáltatások: Vállalati CRM, értékesítés terület, Gyártási terület, Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés, Kontrolling és döntéstámogatás, Beszerzési, logisztikai terület, Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügyi, számviteli terület, Munkafolyamat-irányítási megoldás (workflow), Elektronikus iratkezelési megoldás, Tudásmenedzsment specializált megoldás, Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/megoldás.

A felsorolt modulok bevezetéséhez kapcsolódó szolgáltatások:

– Telepítés: a szoftverhez kapcsolódó szerver, hálózat, operációs kezelő telepítése, beállítása, munkaállomások beállítása, konfigurációja, felhasználói hozzáférések, jogosultságok beállítása, kezelőfelület testreszabása, rendszergazdai konfigurációs lehetőségek beállítása.

– Migráció: Meglévő adatok betöltése vagy áttöltése az ERP rendszerbe (pl. partner, termékadatok), adatbázisok áttöltése az Microsoft Excel táblázatból, teszt és éles felület betöltése a meglévő adatokkal a bevezetés előtti tesztelés és megismerés érdekében.

– Tesztelés: rendszerfunkciók, stabil működés tesztelése, betöltött adatok ellenőrzése.

Képzés, oktatás: Rendszergazda és a felhasználók betanítása a beállítási lehetőségekre, illetve az általános programkezelői funkciók és felhasználónkénti egyedi modulok használatára.

A beszerzendő ERP rendszer egyes moduljait hatékonyan tudnánk cégünk mindennapi működésébe beilleszteni:

Átláthatóbbá válnának és egységes rendszert alkotnának az egyes munkafolyamatok, így nem kell mindent külön-külön keresni és összevezetni. Megoldottá válik az ügyfélkezeléssel kapcsolatos csoportmunka, illetve a munkaszervezés támogatása. Az automatizált rendszer-szolgáltatások révén beindulhat az értékesítési munkaszervezés, a kontrolling és döntéstámogató modul a dokumentumok és vezetői riportok előállítását támogatja. Számlázás, házipénztár kezelés leegyszerűsödik. Dokumentumkezelés és ügyfélkezelés átláthatóvá válik. A tudásmenedzsment modul biztosítja a verziókövetést és a folyamatos dokumentumtárolást, a szolgáltatásmenedzsment modul a szolgáltatások kezelését támogatja.

A bevezetésre kerülő rendszer teljes körű megoldást nyújt a cég munkafolyamatainak támogatására, ezáltal hozzájárul a kapacitás, a hatékonyság és az üzemi üzleti eredmény növekedéséhez.

 

Projekt befejezésének dátuma:2021.09.30

Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01358